Beoordelingen van Sushi 8 Zevenaar

Recente recensies

5.0
Martina
24 september 2022

De beste sushi, altijd netjes op gesproken tijd geleverd.

Tom
24 september 2022

Erg snel en warm bezorgd

Jimmy
24 september 2022

Lekkere sushi en goeie pokebowl, vriendelijke mensen en zelfs een portie loempia's gekregen.

Jason
23 september 2022

Erg lekker, vooral de salmon savory roll!

Sans
23 september 2022
Tim Bloem
17 september 2022

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd

Monique
16 september 2022

Erg lekkere sushi en aardige mensen

Annet
15 september 2022

Top!

S.Y,
8 september 2022
Martin
8 september 2022

Lekker!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Martin! Team Sushi Eight

Copsy
6 september 2022

Het smaakte allemaal top! Kleine kanttekening wij hadden voor verschillende mensen besteld en alles zat door elkaar in kleine bakjes dus geen overzicht.. terwijl de vorige x alles per bestelling bij elkaar

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Copsy! Team Sushi Eight

Calot
6 september 2022

Heerlijke gevarieerde Sushi en op de afgesproken tijd bezorgd!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Calot! Team Sushi Eight

Gerry van Alst
1 september 2022

Heerlijk gegeten 😋

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Gerry! Team Sushi Eight

Lieselotte
29 augustus 2022

Het was lekker maar ik zou het niet zo snel opnieuw bestellen. Ik had een spicy roll maar die was niet zo spicy en de wasabi roll viel een beetje tegen. Verder prima kwaliteit, maar een kwestie van smaak denk ik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Lieselotte! Je kunt altijd wel bij opmerkingen aangeven wat en hoe je het graag wilt. Onze assortiment is heel divers dus keuze genoeg. Team Sushi Eight

Anouk
29 augustus 2022

Heerlijke sushi. Veel keuze aardig personeel en snel geholpen.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Anouk! Team Sushi Eight

Anoniem
29 augustus 2022

Zoals altijd heerlijk! Alleen de bezorging was weer een halfuur te vroeg. Liever iets vroeger dan te laat maar dit is wel erg vroeg... Dit gebeurd de laatste tijd vaker. We kiezen nu steeds een kwartier later dan we willen, om de vroegtijdige bezorging te voorkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback! Normaal gesproken bellen we vantevoren als de bezorgtijd anders is dan wat er op de bon staat. Je kunt bij opmerking zetten dat je liefst precies de bestelling op de aangegeven tijd wilt hebben. Team Sushi Eight

Ellen
28 augustus 2022

Overheerlijk! Bovendien heel zorgvuldig met glutenvrij. Heel veel mogelijk!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Ellen! Team Sushi Eight

Peter
27 augustus 2022

Erg lekkere sushi! Op tijd bezorgd.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Peter! Team Sushi Eight

Q
27 augustus 2022

Heel lekker! 1 puntie: op flamed salmon nigiri zaten gebakken uien en saus, wat niet besteld was en dat was geen succes.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Q! Voor volgende keer kun je bij opmerking zetten, wat en hoe je het graag wilt hebben. Team Sushi Eight

Yvdworp
26 augustus 2022

Heerlijke sushi...

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Yvdworp! Team Sushi Eight

Antoine van Thiel
25 augustus 2022

Elke keer weer fantastisch

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Antoine! Team Sushi Eight

Jansen
24 augustus 2022

Heerlijke sushi maar alle saus bovenop de sushi zat aan het deksel van de doosjes. De vorige keer werd de sushi in een grote doos geleverd en toen was het niet zo. Kwaliteit is prima maar het ziet er nu wat minder smakelijk uit op het bord.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Jansen! Als je ze liefst in een grote doos ingepakt wilt hebben kun je dat aangeven volgende keer. Team Sushi Eight

Cindy Geertsma
24 augustus 2022
Bram Becker
21 augustus 2022

Erg lekker en vlot bezorgd. Alleen hadden wij extra gember meebesteld maar deze niet geleverd gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Bram! Jammer dat je de gember miste. Je kunt dit voor volgende keer bij opmerking zetten! Team Sushi Eight

.
18 augustus 2022

Was snel bezorgd. De sushi was ok, maar niet de beste die ik gegeten heb. Box van verschillende snacks zou ik niet aanraden.

Vkruys
15 augustus 2022

Uitstekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Vkruys! Team Sushi Eight

Daan
15 augustus 2022
Janmu
14 augustus 2022

Heerlijke sushi, goed verzorgd en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste Janmu, bedankt voor uw positieve beoordeling. Hopelijk zien we u snel terug bij Sushi 8!

Peter-Jan
9 augustus 2022

Super kwaliteit. Vriendelijke bediening.

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Peter-Jan! Team Sushi Eight

Berdine Zonneveld
6 augustus 2022
Diana
5 augustus 2022
Ersn
4 augustus 2022

Beste sushi van Zevenaar

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Ersn! Team Sushi Eight

Martine
30 juli 2022

Heerlijke sushi, de lekkerste in Zevenaar

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Martine! Team Sushi Eight

B
30 juli 2022

Bezorging top !!! Ondanks opgave van fout huisnummer (niet bestaand 🙈)en onvolledig telefoonnummer toch weten af te leveren !!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback!

Saalmink
29 juli 2022
Fred
29 juli 2022

Heerlijk en netjes op tijd

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Fred! Team Sushi Eight

Janneke
26 juli 2022

Erg lekker!

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Janneke! Team Sushi Eight

Tessie
22 juli 2022

De 1e keer en zeker niet de laatste keer. Heerlijk gegeten en het was precies op tijd

Reactie van Sushi 8

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We hopen u snel weer te zien! -Team Sushi Eight

roland
22 juli 2022

Super lekker en op tyd 👍

Reactie van Sushi 8

Dankjewel voor je feedback, Roland! Team Sushi Eight

Peter-Jan
21 juli 2022

Zeer goede kwaliteit, en zeer vriendelijke bediening. Schone zaak en er wordt hygiënisch gewerkt. Zeker een aanrader. Top

Reactie van Sushi 8

Bedankt voor uw compliment, Graag tot snel! -Team Sushi Eight

Karen
17 juli 2022

Bestellen bij Sushi8 is altijd een positieve ervaring. Het eten is vers en heerlijk en wordt altijd met een glimlach en keurig op tijd bezorgd. Een verademing na de vele negatieve ervaringen bij de concurrent…

Reactie van Sushi 8

Beste Karen, wat een mooie beoordeling hebben we van u mogen ontvangen. Heel erg fijn om te horen dat alles naar wens verloopt bij Sushi 8. Hopelijk zien we u snel weer!

Corry
14 juli 2022

Al heel vee sushi gehad maar bij jullie echt super top julie hebben er een klant bij

Reactie van Sushi 8

Beste Corry, wat fijn dat alles naar wens is verlopen. We hopen u snel weer terug te zien bij Sushi 8 in Zevenaar.

Schrader
11 juli 2022

Het was heerlijk echt voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harrie
10 juli 2022

prima service

Ilse
10 juli 2022

Heerlijk!!

Annie Stift-Tiemissen
7 juli 2022

Was weer heerlijk hoor.

Simone
6 juli 2022
Els
3 juli 2022

Heerlijke sushi box ruim voldoende.. op tijd afgeleverd.. een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste Els, bedankt voor uw positieve beoordeling. Hopelijk zien we u snel weer terug bij Sushi 8!

Gerritsen
3 juli 2022
Saskia
2 juli 2022

Super lekker gegeten ! Had niks met sushi tot ik deze van jullie heb geprobeerd..voor ons zeker een volgende keer

Reactie van Sushi 8

Beste Saskia, wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Hopelijk zien we u snel terug bij Sushi 8.

Corinne Lubbers
2 juli 2022

Heerlijk!

Jansen
27 juni 2022

20minuten vroeger als aangegeven tijd. Gelukkig was ik net thuis, anders had ik het gemist. Je kunt dus niet bestellen terwijl je nog onderweg bent aangezien ze veel eerder op de stoep kunnen staan...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

-
27 juni 2022
Margriet
23 juni 2022

Meerdere keren daar sushi mogen afhalen en het is elke keer weer heerlijk en vers! Mensen zijn onwijs vriendelijk en het eten is altijd netjes op tijd klaar. Echt een aanrader!

Raymond
22 juni 2022

We hebben heerlijk gegeten alles was echt lekker. Ik vind het alleen jammer dat er niet in Lobith bezorgd wordt. Zou ik vaker bestellen

Ronald
22 juni 2022

Het eten was uitstekend, we hadden van alles besteld en alles was echt super goede kwaliteit.

Karen
18 juni 2022

Snelle bezorging, heerlijke sushi. Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen dat de bestelling naar wens was! We hopen u snel weer te zien! -Team Sushi Eight

Maurice
11 juni 2022

Lekkere sushi en binnen 20 minuten klaar. Prima

Ejm wezendonk
9 juni 2022

Prima op tijd, zelfs 10min. Te vroeg, heerlijk was het, en meer dan genoeg, goed gevuld veel variatie, nog wat gratis erbij, pasteitjes, goede service, we gaan zeker weer bestellen. Xxx

Reactie van Sushi 8

Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling, we hopen u snel weer te zien! - Team Sushi Eight

.
6 juni 2022

Heel snel en vriendelijk! Zelfs wat extra’s als cadeautje gekregen, top zaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
6 juni 2022

Bezorging precies zoals afgesproken. Fijne ervaring en lekker eten.

Annick Versteegen
5 juni 2022

Top! En leuk; loempiaatjes cadeau!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kindt
5 juni 2022

Heerlijk en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charlotte
3 juni 2022
Ilse
1 juni 2022

Voor het eerst besteld, was echt heerlijk!! Iets later bezorgd dan gevraagd, maar werd daar netjes over gebeld. We kregen ook nog iets extra’s erbij cadeau!

H.
31 mei 2022

Crunchy box besteld. Heeeerlijk! De gewone maki's mogen er wat ons betreft wel uit. En hiervoor in de plaats nog wat extra ebi's. Dan is het qua inhoud perfect. De speciale prijs van "box van de maand" als normaal aanhouden: dan gaan wij deze box zeker nog een keer bestellen.

Anne-fleur
30 mei 2022

SUPER, alleen het zeewier was een beetje taai geworden. Verder súper lekker

Christian
29 mei 2022

Bijzonder goed! Beste sushi in zevenaar. Erg mooi gepresenteerd, goed gevulde sushi’s.

R
28 mei 2022

We hadden de recentues eerst gelezen van de website voor we een bestelling hadden gedaan. We vinden het erg belangrijk dat mensen weten wat ze maken, alleen niet verwacht met de eerste bestelling dat dit zou gebeuren… De sushi was wel lekker het enigste wat erg tegenviel wat dan ook erg belangrijk is. De rijst viel en spatte uit elkaar met stokjes , handen of vork eten was een drama! Hadden wij gewoon dikke pech of…? Heel misschien 🤔 nog 1x bestellen en weer te beoordelen.

Cindy P
27 mei 2022

Eerste keer Sushi besteld bij jullie. Wat een verademing en een lust op het oog. Eindelijk weer een sushi winkel die service en kwaliteit levert. Online bestellen en vlotte bezorging ( binnen 45 minuten) Ga zo door en hou dit vast. Wij zijn heel blij met sushi 8.

Reactie van Sushi 8

Beste Cindy, wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Graag zien we u snel weer terug bij Sushi 8!

M
25 mei 2022

Vriendelijk, op tijd geleverd. En lekkere sushi, pokebowl en gefrituurde hapjes!

Anke
24 mei 2022

Heerlijk vers en goed van smaak.vriendelijk personeel

Linda
23 mei 2022

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry Fontein
22 mei 2022
Jeroen
20 mei 2022

Als je fouten maakt en het zo goed maakt. Alleen maar waardering voor sushi 8. De lekkerste sushi van de regio.

'm. Langelaar
20 mei 2022

Snelle levering Was super lekker

Sabine Fontein
15 mei 2022

Heerlijke sushi. Zag er ook top uit.

Reactie van Sushi 8

Beste Sabine, wat fijn dat alles naar wens was. Hopelijk tot snel bij Sushi 8!

Maureen
14 mei 2022
Roy Bouwman
14 mei 2022

Top in orde

Tonny Wichhart
13 mei 2022
Jeroen
7 mei 2022
Erk
3 mei 2022
Linda
1 mei 2022
M
27 april 2022

Heerlijke sushi en side dishes. Vooral de knapperige, iets pittige gyoza. Voldoende gember, wasabi en saus.

Reactie van Sushi 8

Wat fijn dat alles naar wens was, hopelijk tot snel bij Sushi 8!

Nicolette
24 april 2022

Bezorging voor afgesproken tijd helemaal top niets op aan te merken. Sushi zelf was te eten maar vond de tonijn niet echt mooi vers. Kleur was wat grauwig niet mooi tegen het rode zoals binnen kant van een biefstuk. Wilde het proberen maar ga terug naar waar ik normaal bestel!

Janne
18 april 2022

Heerlijke sushi, vooral de speciale rollen! En vriendelijk personeel.

Reactie van Sushi 8

Beste Janne, wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Hopelijk tot snel bij Sushi 8!

Linda
17 april 2022
Nick Calot
17 april 2022

Heerlijke sushi en ze waren ruim op tijd! We hebben ook wat extra's gekregen. Een aanrader!

Reactie van Sushi 8

Beste Nick, wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Hopelijk zien we u snel weer terug bij Sushi 8!

Janssen
16 april 2022

Eerdere bestellingen waren perfect. Helaas was deze deze bestelling minder goed! In de pokebowl zaten heel veel stukken harde/droge rijst. En er zat in 5 stukjes van sashimi graden... Echt heel erg jammer.

Toos
13 april 2022

Netjes verpakt en stond op her afgesproken tijdstip klaar. We hebben heerlijk gegeten, echt een aanrader voor iedereen die van Sushi houdt.

Reactie van Sushi 8

Beste Toos, fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen.

Femke Welling
12 april 2022

Heerlijk vers en snacks warm

Mylou
9 april 2022

Bezorging precies op tijd! Heerlijke sushi! Voor het eerst hier besteld en positief verrast. De sushi is van goede kwaliteit en smaakt erg lekker!

Reactie van Sushi 8

Beste Mylou, wat fijn dat alles naar wens is verlopen. Hopelijk zien we u snel weer terug bij Sushi 8!

Roy Ankersmit
9 april 2022

Hele vriendelijke mensen. Sushi smaakt goed en is van hoge kwaliteit. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.

Michelle
8 april 2022
Lisan
8 april 2022

Goede kwaliteit en altijd op tijd bezorgd!

Reactie van Sushi 8

Beste Lisan, fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. We zien u graag snel weer terug bij Sushi 8!

J.w
7 april 2022
Karel Aartsen
3 april 2022

Was voor ons de eerste keer dat wij hebben besteld bij jullie . De smaak en prestatie van de sushi 🍣 was super . Alle smaken waren echt top . Komen zeer zeker snel terug om te bestellen .

Reactie van Sushi 8

Beste Karel, wat fijn dat alles naar wens was. Wij hopen u snel weer terug te zien bij Sushi 8!

Esther
3 april 2022

Zelfs na fout van klant tijdens bestelling, top service, en alles ontvangen Kom vaker terug, een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
2 april 2022

Prima eten, niet heel bijzonder wel snel geleverd.

Landman
1 april 2022

Altijd lekker en op tijd!

Reactie van Sushi 8

Fijn dat alles naar wens was, we hopen u snel weer terug te zien bij Sushi 8!

Erik
31 maart 2022

Top en goede levering

C
28 maart 2022

Heerlijke sushi en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mitchell sakkers
28 maart 2022

Heerlijk .

Hans-Jurgen Striek
24 maart 2022

Erg lekker en top geregeld

Reactie van Sushi 8

Beste Hans-Jurgen, wat fijn dat alles naar wens was. Wij hopen u snel weer terug te zien bij Sushi 8!

Piet
23 maart 2022

Goede sushi, goede service!

Thijmen Thissen
20 maart 2022

Niks op aan te merken. Ik heb gekregen wat ik wou, het is niet te duur, ook voor mensen die niet van vis houden zijn er genoeg goede keuzes.

Landman
19 maart 2022

Altijd lekker, royaal en op tijd!!!

Betty
18 maart 2022
Bart
17 maart 2022

Erg lekkere sushi. Goede verhouding rijst en vulling. Strakke bezorging, precies op tijd

Reactie van Sushi 8

Beste Bart, wat fijn dat alles naar wens was. Wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

Daniela
16 maart 2022
LvIN_Z
13 maart 2022

Lekkerste sushi van Zevenaar. Fantastische service. Ik kom zeker vaker!

L
13 maart 2022
Brigit
7 maart 2022

Zoals altijd was het weer lekker. De bestelling liep op rolletjes en werd eerder bezorgd dan aangegeven. Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste Brigit, wat fijn om te lezen dat alles naar wens was. Wij hopen u snel weer terug te zien !

Gertie
6 maart 2022

Gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
6 maart 2022

Heerlijke sushi!!

Wil
6 maart 2022

Was allemaal lekker en op tijd geleverd alleen vind ik gek dat je 0,25 moet betalen voor het pinnen (zet het bij op prijs op ) gaat me niet om 0,25 maar om het idee

EN
6 maart 2022

Prijzige kant maaar onwijs lekkrr

Reactie van Sushi 8

Beste EN; wat fijn dat het naar wens was. Wij hopen u snel weer terug te zien!

Danitsia
4 maart 2022

Beste sushi van Zevenaar! Super vers en gevarieerd aanbod.

Vera
4 maart 2022

Heerlijk eten. Mooi op tijd bezorgd. Zeker weten dat we hier vaker bestellen.

Cindy
2 maart 2022

Heerlijk gegeten!

Joell Wolsink
2 maart 2022

Sushi was heerlijk!

Fred Polman
2 maart 2022

Zeer smakelijk en appetijtelijk… Zijn zeer tevreden over onze bestelling…

Reactie van Sushi 8

Beste Fred Polman, wat fijn dat u heeft genoten van onze sushi! Wij hopen u snel weer terug te zien bij sushi 8!

Bouchra
2 maart 2022

Wat een mega mega lekkere sushi! Super service! Wij hebben een nieuwe favoriet! Enorm bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E.C. Chris
28 februari 2022

De kwaliteit was voldoende, qua hoeveelheid niet in verhouding tot prijs. Daarnaast was de bestelling niet compleet na openen thuis. Samengevat: geen slecht product wel met een hoge 'restaurant' prijsstelling. Vriendelijk personeel.

Grace
26 februari 2022

Voor de eerste keer besteld bij Sushi 8 en zeker voor herhaling vatbaar. Super lekker!

Marianne vW
26 februari 2022

Heerlijk eten, prettigebezorging.

Ejm wezendonk
25 februari 2022

Heerlijke verse sushi echt TOP, op tijd bezorgd, ruim voldoende wat we bestelde, meer dan verwacht... voor herhaling vatbaar, we gaan zeker nogmaals bestellen!

Aurelia
25 februari 2022

Erg lekkere sushi, mooi opgemaakt. Zit genoeg vulling in en de rijst top. Bezorging op tijd. Enige puntje van verbetering, sushi zijn vrij groot van stuk zou iets dunner gesneden mogen worden. Verder super tevreden en goede aanwinst voor zevenaar :)

Jan Nijhof
24 februari 2022

Heerlijk gegeten het was prima

Lars
23 februari 2022

Sushi van hoge kwaliteit

H.J. Gardien
23 februari 2022
Sandra whien
22 februari 2022

We hadden aangeven dat we graag om 18.30 de bestelling wilden . Om 18.05 was het er al. Beetje te vroeg. Was op tijd onder de douche uit gelukkig . Anders had de bezorger voor een gesloten deur gestaan in de regen. . verder was het heerlijk. 1e keer besteld bij jullie.

Floris
21 februari 2022

Altijd heel behulpzaam en de kwaliteit is 👌🏽

Max
14 februari 2022
Martijn
14 februari 2022

Zoals gebruikelijk: de sushi smaakt weer fantastisch en de kwaliteit is super!

Reactie van Sushi 8

Beste Martijn, bedankt voor deze positieve review!

Fred PolmAn
12 februari 2022

Lekker vers en erg lekker!!

Peggy
9 februari 2022

Super vriendelijk 🤗 en snel en vers geleverd , ik ben en blijf zeker klant☺️

J.
8 februari 2022
Jennifer
8 februari 2022

Erg lekkere sushi. Goede kwaliteit en prima prijs

Natasja
6 februari 2022

Dit is precies wat Zevenaar nodig heeft! Hier kunnen de anderen nog wat van leren. Dit is echt een genot! Lekker vers, goed gevuld, zeer smakelijk en ook niet onbelangrijk, netjes verpakt! Dus niet alles vol gepropt. Ga zo door!

Reactie van Sushi 8

Beste Natasja, wat fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Wij hopen u snel weer te zien!

Striek
6 februari 2022

Heerlijk!

Emmy
5 februari 2022
Marco
4 februari 2022

We hebben vanavond Sushi besteld bij Sushi 8 in Zevenaar. Het was geweldig lekker. Een mooie zaak, super aardig personeel en het eten stond op afgesproken tijd gereed. We kregen nog 4 miniloempia’s gratis. Echt een aanrader!

Reactie van Sushi 8

Beste Marco, leuk om te horen dat u goed gegeten heeft! wij hopen u snel weer te zien

Michel
2 februari 2022

Netjes op tijd bezorgd.

Striek
31 januari 2022

Snel, duidelijk en heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I. H
31 januari 2022

Snelle levering, lekker sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
28 januari 2022

Sommige sushi s waren wat te groot maar wel erg lekker

Evelien
27 januari 2022
Anoniem
27 januari 2022

Beste sushi die we ooit hebben gehad..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste ...., wat fijn dat u van onze sushi heeft genoten! Wij hopen u snel weer terug te zien.

Ester Weenink
27 januari 2022

Heerlijke sushi en snelle levering. Top!

Edwin
24 januari 2022

Gisteren heerlijk gegeten super vers en veel verschillende smaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs
24 januari 2022

Prijs kwaliteit zeer goed, representatief mooi op een schaal.

De Heij
23 januari 2022

Iets ruimer verpakken blijft het mooier. Maar het doet niets aan de goede smaak af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beszte De Heij, Bedankt voor uw terug koppeling. wij hopen u snel weer terug te zien!

Kimmy
22 januari 2022

Heerlijk vers! Bezorging kwam 10min later maar werd netjes gebeld.

Loes
21 januari 2022

Was echt super lekker en vernieuwend. Wij hadden de surf en turf box. Complimenten en tot de volgende keer.

de Lange
21 januari 2022

Alles stond op tijd klaar en was heerlijk!

Fred Polman
20 januari 2022

Keurig op tijd, vers en erg smakelijk, top.

Peters
19 januari 2022

De eerste keer bij jullie besteld, maar het was super lekker!! De beste sushi van Zevenaar 😋👍🙏en vriendelijke bezorger!!

Nadja
17 januari 2022

Geweldige sushi! Niet eerder zo vers gehad. Personeel is ook super vriendelijk. Dikke complimenten aan sushi 8! Hier gaan wij vaker bestelen/ af halen :)

NEX&US
16 januari 2022

Heerlijk! Snel en op tijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
16 januari 2022
Antoine van Thiel
16 januari 2022

Afgehaald in Zevenaar en alles lekker vers

Mink de Gooijer
16 januari 2022

Zeer vriendelijk personeel. Aanrader!

Viënne Donker
15 januari 2022

Heerlijk sushi gegeten. Volgende keer gaan we zeker weer bestellen. Hopelijk komen jullie ook nog in Herwen bezorgen 😉

Jessica
14 januari 2022

Heerlijke sushi, misschien wel de beste die ik heb gegeten. Vers, heel veel smaak, bijna geen sojasaus gebruikt omdat ik het zonde vond van de smaak ( normaal gebruik ik er veel van). Grote stukjes waardoor het goed vult. Goede prijs, veel sojasaus en wasabi. Heel vriendelijk, we kregen zelfs mini loempia's tijdens het wachten omdat we wat te vroeg waren. Wij komen zeker terug 👌

Reactie van Sushi 8

Beste Jessica, Fijn dat u genoten heeft van onze sushi. Wij hopen u snel weer terug te zien!

Joelle
13 januari 2022

Vandaag onze eerste ervaring en bestelling van Sushi 8 Zevenaar, in één woord geweldig! We zitten met een aantal allergieën en we konden gewoon een sushi box bestellen, ze hebben deze perfect aangepast en we hebben samen heerlijk genoten van een heerlijke verse box sushi. Zeker voor herhaling vatbaar!

Natas
13 januari 2022

Heerlijke Pokébowls! De kinderen willen volgende week weer!😜

Mulder
12 januari 2022

Heerlijke sushi, vers, goed van smaak en goede porties.

René Hoogenberk
12 januari 2022

Zo vers en daardoor nog smakelijker. Een echte aanrader!

C.L.
11 januari 2022

Top service en smakelijk

Naomi Ligt-Hospers
10 januari 2022

Het was heerlijk! Vind het alleen jammer dat ze niet bezorgen in Westervoort.

Nova
9 januari 2022

Zelf een fout gemaakt in de bestelling. Gelukkig was dit geen probleem en kregen we binnen korte tijd toch nog onze bestelling. Tijdens het wachten kregen we heerlijke loempia's. Super service!

Natas
9 januari 2022

Heerlijke sushi!!

Edith
9 januari 2022

Heerlijke gerechten. Op tijd klaar om af te halen.

Zevenaarse
9 januari 2022

Surf en turf schotel was heerlijk! Is zeker voor herhaling vatbaar.

Bjorn
8 januari 2022

Heerlijk gegeten. Mooi op tijd bezorgd. Jammer dat er maar 1x sojasaus bij zat voor 82 stuks.

Eva
7 januari 2022

Eerste keer besteld. Erg lekker! Aanwinst in Zevenaar.

D.S.
7 januari 2022

Sushi-lunch met een beste vriendin; avond van te voren al besteld bij Sushi8 en keurig om 14.00 uur kunnen ophalen. De warme hapjes werden ter plekke nog even voor mij geregeld en waren dus ook echt warm tijdens het eten. Bedankt!

Lianne
7 januari 2022

Leuke aanbieding en de sushi was erg lekker. We bestellen zeker weer eens opnieuw.

JdJ
6 januari 2022
Boonstra
6 januari 2022

Student box besteld heerlijk verse producten Sushi 8 is een aanrader.

Anoniem
5 januari 2022
Maurice
4 januari 2022

Heerlijke sushi gegeten

Marijn Bolhaar
3 januari 2022

Heerlijke Sushi! Absolute aanrader en voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romee den Otter
3 januari 2022

Lekkere sushi en pokebowl. Door de drukte helaas 30 min later dan besproken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Beste Romee den Otter, onze excuses voor het late bezorgen. Wij verzoeken u om een mail te schrijven met uw klachten naar info@sushi-eight.nl, hier kunnen wij u beter helpen.

Felicia Peters
3 januari 2022

Een rol was vergeten, echter fantastisch opgelost door een nieuwe plus extra te brengen :) erg tevreden en lekkere sushi!

Tascha Jansen
3 januari 2022

Was zeer vers en lekker De schaal die wij besteld hadden zag er lekker uit en het was alles verrassing voor onze smaakpapillen.

Marlou
2 januari 2021

Heerlijk gegeten bij Sushi eight. Bestelling kwam op tijd, goede porties en de warme snacks op temperatuur. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
2 januari 2021

Heerlijk! Top sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
2 januari 2021

Super service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kevin de Heij
1 januari 2021

Erg lekkere en goed gevulde Sushi. Mooi opgemaakt ook!

Michael Tanzer
1 januari 2021

Zeer keurig op tijd! Goed verpakt en zeer vriendelijk! Niets mis mee. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berdine Dikker
31 december 2021
Eekhuis
31 december 2021

Het was allemaal rommelig in elkaar geflanst. Viel uit elkaar. Alles aan elkaar gekleefd leek wel oude sushi was zeker niet vers bereid. Jammer was een test gevonden via thuisbezorgd maar ga daar niet meer naar toe

Suzanne
31 december 2021

Het smaakt voortreffelijk! Wij bestellen zeker vaker! Voor nu en fijne jaarwisseling!

Erwin
31 december 2021

Heerlijke sushi. De bestelling was ruim op tijd klaar en we werden vriendelijk geholpen.

G Landman
30 december 2021

Een heerlijke eerste ervaring!!! Super aardige dame achter de toonbank. Voor herhaling vatbaar. De surf en turf box is heerlijk!!! Veel sushi voor je geld. De frituurbox was ook heerlijk.

Jolanda
30 december 2021

Heerlijk. Alweer een tijdje geleden dat ik zulke lekkere sushi heb gegeten.

Michelle
29 december 2021

Heerlijke sushi! Stipt op geplande tijd geleverd. Aanrader!

AHaartmans
29 december 2021

Smaak is goed en vers, stijgen shusi zijn groot mag iets kleiner. Had twee tomago besteld en kreeg tonijn. Dat is jammer kon ik weg doen. Verder wel aan te raden, personeel zeer vriendelijk zal zeker nog eens gaan bestellen

Imke
29 december 2021

Sushi was super lekker en de service heel vriendelijk. Dit is mijn eerst ervaring en zou er zo nog een keer bestellen😋

M Drijver
27 december 2021

Goede bezorging en de sushi was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
26 december 2021

Echt heerlijk! M'n nieuwe favo! Alle rollen zit veel smaak aan. Bezorging ook stipt optijd en dat met de feestdagen! Absoluut voor herhaling vatbaar. Dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
25 december 2021

Het was heerlijk! De bezorgservice was top. De extra cadeau verrassing bij de bestelling was lekker.

N
25 december 2021

Het was super lekker alles heel vers had even gebeld om een compliment te geven super lekker was alles

Deborah Engelen
25 december 2021

Super goed! Snelle bezorging, lekkere sushi en er zat ook nog een leuk extraatje bij.

Eddy
25 december 2021

Er was iets niet geleverd maar werd na telefonisch contact meer dan goed gemaakt!

D.S.
25 december 2021

Eerste keer dat wij bij Sushi 8 in Zevenaar afgehaald hebben. Het eten was vers, de warme hapjes waren ook bij thuiskomst nog warm en we kregen nog iets gratis erbij. De sushi was mooi opgemaakt, rijkelijk gevuld, netjes verpakt én zoals ik al schreef: vers! Wij hebben genoten van de maaltijd: bedankt én zeker weten tot snel.

Krista
25 december 2021

Super lekkere sushi, erg veel Ook super nette bezorger bestel zeker nog een keer

Patrick
24 december 2021

Heerlijk, netjes, op tijd

Verlangen
24 december 2021

Smaak was super, prijs kwaliteitsverhouding super. Alleen grote sushi mogen iets strakker in elkaar zitten

Bo
23 december 2021
Justin
23 december 2021

Goede hoeveelheid sushi voor de prijs-kwaliteit. Ook op gewenst tijdstip klaar om op te halen.

Marieke
23 december 2021

Lekkere, verse, smaakvolle sushi

Annemarie van Hal
23 december 2021

Erg lekker! Meer dan genoeg

Coco Strijbosch
23 december 2021

Genoten van onze sushi! Zelfs aantal cadeau gekregen. Top.

Ik
23 december 2021
Maksym
22 december 2021

Sushi was heerlijk. Hele familie zat te genieten.

Yilmaz
22 december 2021

Het eten was echt super lekker!! Lekkerste sushi van de omgeving! Kreeg zelfs gratis roll erbij. Presentatie was net zo goed als de smaak

Chiara
20 december 2021

Super sushi! Ook leuk dat je het zelf samen kan stellen. Is toch net wat anders.